ÅRSUME 2014 DEL 2
Publicerat den

Augusti:
Min älskling kom hem med fina presenter från Kroatien, gick massa pw med mina bambossos, mina fina vänner flyttade långt ifrån mig... Var på Emmas avskedsfest, var på kräftskiva hos Amanda med några vänner, började sista året på gymnasiet & hade inspark och nollning för 1:orna.
 

September: 
Var väldigt onöjd med mina lektioner så bytte ut många och la till några andra, umgicks mycket med Lisa och Linnea, jag och några i klassen hade hand om skolvalet, vi samhällare tog spexfoto, jag & älsklingen firade 1 år på hotell i Göteborg, började hänga med bästa trion, bokade även massa körlektioner för första gången, var på Marias brors bröllop, min skoldator kraschade, 
 
 
 
Oktober: 
Började jobba extra efter skolan igen, bytte från linser till glasögonen igen, åkte till Stockholm med teatern/estdans, började må dåligt igen och var riktigt trött på skolan, fick efterlängade höstlov, umgicks med mina gamla vänner igen. 
 
 
 
November: 
Träffade saknade Felicia, var på halkbana som skrämde skiten ur mig, var barnvakt för Lucas med älsklingen, åkte till Stockholm tillsammans med samhällarna, åkte till Halmstad för lite kalas, hade massa myskvällar med älsklingen och vännerna, hade inställda lektioner varje dag. 
 
 
 
 December: 
Var på jakt efter en nyårsklänning, hade några tjejkvällar hos mig, åkte till Borås med Linus och hans familj för att inhandla julklappar, FICK ÄNTLIGEN MITT KÖRTKORT!!!!!!!!!, var på tomtefest med mina vänner, fick jullov, åkte till Halmstad för att fira gullegrisen och även inhandla julklappar, fick massa fina julklappar av Linus och hans familj, var på juldagsfesten med saknade vänner, åkte till Växjö bakis och shoppade och avslutade året 2014 i Göteborg tillsammans med mitt hjärta och fina vänner. 
 
 
 
Sammanfattning av året, mådde som bäst under sommaren och det märkts tydligt att jag behöver vara ifrån allt som har med skolan att göra. Jag har några månader kvar att överleva sedan tar jag studenten och min kropp säger verkligen ifrån att "nej jag orkar inte mer", men jag ska kämpa.
Mitt nyårslöfte i år är att inte skolka för mycket som förra terminen, så lite tid kvar så bara att kämpa på! 
Detta sommarlovet har hittills varit de bästa så hoppas på att sommar 2015 bjuder på något bättre. 
Hälsan går före allt. 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo