LÖRDAG
Publicerat den

En vän som alla behöver. ♥
 
Dagens planer: Sova, äta, plugga, kolla på serier/filmer och sova. 
 
Finner inga ord för morgondagens planer. DETTA HADE INTE SUTTIT HELT FEL
Publicerat den

wantss
 
 
Hur söta odd molly tröjor som helst, 3an ska bli min. Sen har jag någon "thing" för väskor, skulle kunna köpa hur många som helst men jag använder aldrig väskor mer än till skolan så känns onödigt att lägga flera tusen på en.. Iallafall så hade det inte suttit fel med en pink väska då man kan ha den till idrotten osv, hur smidigt?
 
Skorna kanske inte är så min "stil" men har ju inte någon speciell så dem nike air hade suttit perfekt i garderoben till sommaren med shorts och bruna ben, nästan ett måste ju... & hur coola är inte UGGssen? Så jävla snygga! 
 
SEEEN klockan och armbandet, to die for juuu! Har alltid suktat efter en michael kors eller marc jacob klocka så kanske kan önska mig det till min 18årsdag? 
 
Med andra ord hade jag inte tackat nej till allt på bilden :)
 
 NYÅRSLÖFTEN
Publicerat den

Något som är ett måste nästan bara för att, haha ne men dem andra åren har jag haft typ träna mer, äta nyttigt (dock har det aldrig funkat hela vägen), vara snällare och sluta bita på naglarna. I år får det vara lite nya löften tänkte jag.
 
1. Träna och äta mindre onyttigt, har ju dock redan börjat lite smått bra med godisätande så känns bra och hoppas det håller sig iallafall. 
 
2. Vara mer gladare och sluta överdriva saker och typ se livet mer positivt, dock tror jag att detta inte kommer hålla för är redan en sån person... MEN värt ett försök.
 
3. Ta tag i skolan, usch vad jag latade mig och sket i allt förra terminen. Mindre skolk och göra sakerna i tid nu sista terminen. 
 
4. SPARA PENGAR! Ett måste verkligen! Mindre shopping och skräpmat får det bli och göra en budget. 
 
5. Göra allt för att min pojkvän ska vara lycklig och må bra med mig. 
 

SÅ 2014, BRING IT ON!
 
 
 3 DAGAR KVAR
Publicerat den

 
Hejsan. Sov till ett idag, har blivit så dem senaste dagarna... Sovit runt 5 på morgonen haha! Iallafall har kollat på film idag och snart klar med en uppsats tror jag fortsätter lite på den imorgon med så får jag finslipa den i helgen. Annars då? Kanske blir en promenad till Gunnar där även Fellz kommer vara, känner att jag måste ut lite, känner mig så himla rastlös. Inga speciella planer dem kommande dagarna mer att på söndag är jag med tjejerna hos Maria sen får jag se när L kommer hem på söndag så ska jag åka raka vägen till den pojken och krama sönder honom så jävla håååårt!! Få hitta på roliga saker nu innan lovet tar mot sitt slut. 
 
PUSSÄNNU MER FRÅN NYÅR
Publicerat den

Jag och bästa Jonas.
 
Herregud, ser helt full ut på denna bilden... 
 
Jag och Gustav
 
Johan, Sanna, Jag och Sylle
 1 JANUARI
Publicerat den

 
Dessa kommande dagarna kommer bestå utav plugg, har lite uppsatser att bli klar med innan skolan börjar. Inte så taggad men ska försöka nu att ta tag i skolan och med mitt liv. Längtar inte alls tills skolan som börjar om 1 vecka, hade inte suttit fel med ett lååångt sommarlov just nu. 

PUSSNYTT ÅR 2014
Publicerat den

Gårdagen bestod av en massa nya människor, go planka, massa alkohol, skratt och prat, Singstar, fyrverkerier, pussar och mys, och massa dans dunk. 
Hade en as rolig kväll och kom inte hem förens efter 3 tiden. Somnade direkt efter 2 samtal från älsklingen, åh han var den enda som saknades igår. 

Hoppas ni har haft det lika bra som mig, puss!