Dag 5 –något du längtar efter
Publicerat den

1. Julafton & nyår- Julafton må vara den bästa högtiden under året, så himla mysigt och så får man presenter. Nyår då man firar med sina vänner, festar, hoppas på att de nya året ska vara ännu bättre. 
 
 
2. Sommaren- Sola, bada, gå i shorts och linnen och ha sommarlov, bästa årstiden och allt känns så jävla bra. 
 
 
3. Körkort- Att åka någonstans utan att föräldrarna ska med och ta sig fram överallt, åh känslan. 
 
4. Student- Känna sig "fri" och göra sitt eget val och liksom att veta att man har klarat sig under alla dessa 11 skolåren. 
 
5. Bilda en familj
6. Gifta mig
 
 
 Dag 4 – tanken bakom ditt bloggnamn
Publicerat den

Varför valde jag bloggnamnet Quynhhdangs? Jo men haha de var väll nästan självklart, ellerhur? Jag heter Quynh Dang och eftersom de var upptagen med bara "Quynhdang" så valde jag att sätta dit ett till H och ett S på slutet haha... Finns inte så mycket historia bakom detta men ja jag ville ha detta bloggnamnet för att alla ska veta att de är min blogg och den är personlig liksom att de inte bara är bloggning om foto, mode osv.. Liksom om mitt liv vad som händer runt omkring mig eller vad jag gör och tänker. 
 
 
Olagligt snygg sisådär på kvällskvisten 2009?TISDAG
Publicerat den

Hejsan, just nu ligger jag i sängen med massa frukter och kollar på TVD. Åkte som sagt till SS idag kom dit vid 14 och gick till Julia och hade de skit mysigt tillsammans med LisaT, åkte hem runt 18 tiden och var hemma vid 19. Imorgon blir de nog att stanna hemma och städa mitt rum eller något haha. DAG 2-3 skippar jag så kör på dag 4 efter detta inlägget, ni får ha de så bra.
 

PUSSSS
Publicerat den

Hejsan, lite smått bråttom just nu, ska till stationen om en kvart för att umgås med mina älsklingar. Skriver mer när jag kommer hem ikväll!
 
 
PUSSTRÅKIGDAG
Publicerat den

Hej asså jag har nog haft den tråkigaste måndagen i mitt liv haha... Jag säger så här, sängen och tvd. Haha herregud känner mig helt äcklig som har luggit i sängen hela dagen framför datorn! Men imorgon kanske jag ska till Gislaved för att vara med samma gäng som igår.
 
PUSS
 SÖNDAG
Publicerat den

Kom hem för 1h sen varit hos Sixten tillsammans med Matilda, Armina, Julia L, Lisa T, Aldina, Long, Haris och Nermin. Haft en skit bra söndag, bra start på lovet asså! :) Nu ska jag kolla på TVD och sova är skit trött.
Godnatt sötisar!
VINTERTID
Publicerat den

Hejsan, vaknade för 3h sen och har kollat på tvp hela natten fram till på morgonen haha sov typ 4h kanske... Men gash vad den serien är så bra! Vad händer idag? Jo jag ska till Sigge senare där ett gäng kommer vara och där ska jag hänga tills ikväll. Inga speciella planer för den kommande veckan men spontana saker är alltid bäst. 
Vi hörs mer senare för nu ska jag fixa mig, puss! ♥
 Dag 1 – en nytagen bild på dig + fakta om dig själv
Publicerat den

 
Mitt fullständiga namn är Tu Nhu Quynh Dang men alla säger Quynh Dang till mig. Jag är 16 år och den 19 mars får jag äran att fylla 17 år. Jag bor i en liten håla i Småland och har bott här sen liten, född på Värnamo BB. Vi är 5 st i min familj, min mamma, pappa, bror och syster. Jag är äldst av mina syskon och min bror är 1 år yngre än mig och min syrra är ett sladdbarn. Vi har flyttat minst 7 ggr haha jobbigt men nu hoppas jag på att få bo här ett liten längre tid för stortrivs i mitt rum. 
 
Jag är en social människa som älskar att prata och då menar jag verkligen att PRATA, jag pratar alldeles för mycket måste lära mig att lyssna på folk.
Är väldigt lat och gör alltid sakerna t.ex. läxorna alltid i sista minuten eller övar till ett prov dagen innan så jag inte får någon sömn. Jag skrattar åt allting och de gör mig glad och jag bryr mig inte vad de andra säger, många pratar skit om mig men de har väll inget bättre för sig :)! Det finns saker då jag inte tar åt mig t.ex. "jävla kines" för jag bryr mig ej för den meningen är så uttjatad. Men annars brukar jag ta åt mig om någon säger att jag är ful eller fet. Jag är väldigt känslig och gråter väldigt lätt, vet ej varför men jag gråter om bara någon skäller på mig eller kallar mig något riktigt elakt. Jag skojar väldigt mycket och inga av mina vänner brukar ta mig på allvar så ibland när de väl är allvarligt så tror de ej på mig haha... Jag älskar förändringar eller ah de beros på vad för förändringar, pratar vi om människors förändring från braperson --> dålig så är vi helt ute och cyklar, nej men typ mitt rum att möblerar om eller köpa nya dekorationer och möbler, alltid roligt! 
 
Jag går i samhäll och i 2an så riktar de mot samhäll- samhäll eller samhäll- beteende, jag vet inte riktigt ännu men de är ju några månader kvar så behöver ej oroa mig. Mina favoritämnen i skolan är Samhäll och Psykologi, jag har hyffsat bra betyg och jag är nöjd med dem alla förutom matten haha... Hej sommarskola(?) Sen så hatar jag att de inte går några bra bussar till Gärdet, antingen för sent eller för tidigt :( Jag längtar tills jag ska ta studenten och gå på balen, men är rädd för hur min framtid ska se ut. Många av mina vänner vet redan vad de ska bli och själv är jag planlös inför min framtid. Jag har verkligen ingen aning inte ens något poppar upp i hjärna när jag tänker på vad jag vill bli. 
 
På fritiden så tränar jag fotboll men nu har jag tagit ett "uppehåll" pga mitt knä inte håller. Men annars så består mina dagar mest av pluggande. 
När jag är rastlös brukar jag gå ner till källaren och spela piano och sjunga haha det är hur kul som helst fastän jag inte har den bästa sångrösten och sen kollar jag väldigt mycket på serier som t.ex. The Vampire Diaries, Gossip girl, One tree hill och Glee.
 
Sen umgås jag med mina vänner också, de vet vilka de är. Jag gillar att gå på fester och tjejkvällar eller bara chillkvällar, förr hatade jag fester och var inte riktigt den festtypen men har insett att man träffar och lär känna nya vänner vilket alltid är roligt. 
 
 
Man vet aldrig hur länge man lever, ta vara på dagen och gör den speciell för man lever bara en gång. ♥
 50 days
Publicerat den

Dag 1 – en nytagen bild på dig + fakta om dig själv

Dag 2 – skriv brev, fota det, och skicka till någon

Dag 3 – 10 dödssynder
Dag 4 – tanken bakom ditt bloggnamn
Dag 5 –något du längtar efter
Dag 6 – favorit superhjälten och varför
Dag 7 – en bild på någon/något som har störst inverkan på dig
Dag 8 – mål på kort sikt för denna månad och varför
Dag 9 – det här upprör dig
Dag 10 – låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad
Dag 11 – en bild från en tid du saknar
Dag 12 – varför började du blogga?
Dag 13 – en bild på ditt rum
Dag 14 – en bild på dig och din familj
Dag 15 – om du satt i regeringen
Dag 16 – en gammal bild på dig själv
Dag 17 – någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
Dag 18 – planer/drömmar/mål
Dag 19 – smeknamn du har, och varför du har dom
Dag 20 – ett pinsamt minne
Dag 21 – din tro
Dag 22 – vad gör dig annorlunda till skillnad från andra
Dag 23 – vad är sann vänskap
Dag 24 – ditt badrumsskåp
Dag 25 – vad man hittar i din handväska
Dag 26 – värsta dagen i ditt liv
Dag 27 – din första vän
Dag 28 – en bild på dig förra året och en från nu – hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 – vad har du lärt dig denna månad
Dag 30 – dina goda egenskaper

Dag 31 - Min dag

Dag 32 - Min första

Dag 33 - Ett ögonblick

Dag 34 - I min handväska

Dag 35 - De här har jag på mig idag

Dag 36 - Vad är kärlek?

Dag 37 - Min första kärlek

Dag 38 - Mina favoritplatser?

Dag 39 - De här saknar jag

Dag 40 - Det här upprör mig
Dag 41 – Det här får mig att må bättre
Dag 42 – Det här får mig att gråta
Dag 43 – Mina rädslor

Dag 44 – Det här får mig att må bättre
Dag 45 – Det här får mig att gråta

Dag 46 – Det här åt jag i dag

Dag 47 - 10 saker du ångrar

Dag 48 - 10 saker du älskar

Dag 49 - Någon du vet alltid kommer stå vid din sida

Dag 50 - Ditt bästa år

 

Gjorde en liten egen lista som jag ska skriva från och med nu och 49 dagar framåt, puss. 
HALLOWEENFEST 2012
Publicerat den

Årets Halloweenfest, mjo helt ok kväll igår. Vid halv 7 tog jag bussen till Susan och hade en liten "förfest" hos henne tillsammans med Vivi. Sen vid 8 rullade bilen ner till Hestra, stod i kön typ 5-10 min och sen så var de fullt ös. Alla hade väll för höga förväntningar på festen så många tyckte att den var dålig osv... Men ah, ska inte klaga tack EK12 som anordnade denna festen! 
 
Imorse så var jag med familj i Gislaved och handlade lite gottissaker tills ikväll, mår inte på toppen just för de har hänt lite saker. Skulle egentligen till SS idag för att hänga med ett gäng men får bli under veckan istället, höstlov nu äntligen!
 
Bildbomb från gårdagen, vissa bilder är tagna ifrån EandI.blogg.se, Lisatruongs.blogg.se och sheilaoannie.blogg.se. 
 
Jag & min fina Lovisa!
 
Jag och mina klasshomies, Annie och Sheila. 
 
Haha typ en gött häng jag hittade på toan.
 
Jag & läskiga Anonymous
 
 
& så här så jag ut, POLIS! ;)
 
 
 BEKÄNNELSER
Publicerat den

Många säger ofta till mig "fan ska du skrika för, står 1 m ifrån dig" men sanningen är att jag har problem med min hörsel, så måste typ prata högre så jag själv kan höra annars tror jag ingen hör mig.
 

Jag har så sjukt svårt för matten, kan sitta flera timmar utan att de sätter sig fast i huvudet på mig. Använder fortfarande mina fingrar när jag ska räkna (haha)
 
Jag har en varierande klädstil. Ena dagen kan jag komma med ett par jeans och en tjocktröja och en annan dag med blus, kavaj och jeans. 
 

Mitt favoritämne i skolan just nu är psykologi och samhäll, därför Simon och Åsa är en av dem bästa lärarna vi har och då blir ämnet roligare och man lär sig mer. (Min åsikt)
 
Jag hatar att vara själv, alltså på nätterna när ingen smsar eller skriver till mig, då får jag upp dåliga tankar som får mig att må riktigt dåligt.
 

Jag har svårt för att lita på folk, så dem jag berättar hemligheter till är dem jag verkligen litar på.
 
Jag tänker alltid dagen innan att jag ska sova tidigt så jag kan gå upp dagen efter och äta en riktig frukost t.ex. om jag har prov den dagen. Men gissa vad som händer? Jo stressa mig på kläderna och halvspringa till bussen (Haha)
 

Jag är jätterädd för framtiden, kommer jag klara mig genom skolan? Vad ska jag bli? Hur ska jag göra? Vilken högskola? Kommer jag gifta mig eller dö forever alone? Dessa tankar far runt i mitt huvud hela tiden.
 
Jag blir lätt kär... Faller lätt för killar med brunt hår och blå/bruna ögon.
(Ludwig var nog ett undantag, honom föll jag för direkt)
 

Jag är livrädd för döden, kollar på min kropp hela tiden om jag typ inte har fått någon sjukdom osv. Typ jätterädd att få cancer. Och jag vågar inte gå hem själv när de är mörkt måste alltid prata med någon i telefonen annars springer jag hem. 
 
Jag kan sova till housemusik men föredrar lugna låtar då, men house funkar också.
 

Man kan få mig lätt till att fälla en tår t.ex. genom bara att skrika eller skälla på mig. Eller filmer som påminner mig om saker jag har varit med om som får mig ledsen, t.ex. just nu är kärleksfilmer inte så bra för mig.
 
Jag tar åt mig väldigt mycket fast man kanske inte tror det, säger någon att jag är fet så går jag direkt hem och ställer mig på vågen och väger mig. 
 
 BREAKING DAWN PART 2
Publicerat den

Tjingeling!! Har precis pratat med mina saknade vänner och Julia ska beställa biljetter till Breaking dawn part 2 fatta vad jag är taggad eller?!?!? :D Och sen ska jag på halloweenfest på fredag och har inte riktigt bestämt mig än vad jag ska ha klä ut mig till men ah... Har en på G få se helt enkelt! Har precis gjort klart min lilla samhällsläxa och imorgon får jag plugga matte och göra klart historian. 

PUSS
 DAGENS
Publicerat den

 
Kofta Bondelid (NY)// svarta jeans GINA...
Publicerat den

Relationships are harder now because conversations becomes texting, argument becomes phone calls, & feelings become statuses and tweets.
 
 
 
 
 SÖNDAG
Publicerat den

Hejsan, haft en fin söndag idag. Nej det har jag inte alls, skit tråkig rent ut sagt! Vaknade runt 9 idag och kollade på några avsnitt av Glee (älskar den serien). Sen så gick jag upp och gjorde några mattetal för har ett skit prov på fredag... Hej F (?) Efter lunchen så tipsade Lissus och Yoggi mig The vampire diaries så kollade på några avsnitt av de och dem sa att den inte alls var läskig bara 1%. Men ja hallå? Den var minst 70% läskig, jävligt tur att de var ljust ute hade skitit på mig på riktigt annars! Haha sen så efter 3 avsnitt satte jag på 21 Jump Street så himla bra, rekommenderas. Ska läsa innan jag somnar sisåhär på kvällkvisten sen, puss! ♥
 THE VOW
Publicerat den

Hejsan, har precis kollat klart på en film som heter Cypberbully kollat på den förr men den är så himla bra, gråter alltid i mängder när jag ser den. Ska sätta på The Vow som jag också redan sett 1 gång innan men sjukt bra är den så varför inte liksom? Idag har jag bara varit i Värnamo och shoppat, hittade en kofta, 2 tröja och ett par vantar. Jag vet att jag har lovat er en video på mina senaste köp men seriöst jag + video går inte ihop haha! Men ah... Få se om de kommer upp i veckan annars blir de bilder
(förlåt alla som har kommenterat om jag inte kan visa) Imorgon så ska jag plugga matte och läsa, chillsöndag!
PUSS
 MATKOMA
Publicerat den

Godkväll, har haft sån jävla rolig fredag idag så det inte är sant. Tog min spruta imorse (de enda "dåliga" med idag). Gjorde skit ont i början men sedan gick de över, känns helt ok i armen nu. Fick reda på mitt historiaprov, fett nöjd!
Efter skolan så hängde jag och Lissu till Joggi och hade den bästa fredagen på riktigt länge!!! Vi åt... hahahah och åt och åt (vi hamnade även i matkoma) och skrattat och pratat och skämt ut oss. Haha herrregud har nog inte skrattat så här mycket på en kväll sen typ jag vet inte. Nästa helg kommer de bli ännu mer fett, tagga! 
Men nu ska jag typ sova eller kolla film eller något, så himla trött. Godnatt! ♥
 LÄXFRI
Publicerat den

Hej, asså äntligen är denna helvetes veckan snart över. 3 prov denna veckan har inte fått sova ett skit på nätterna, ska ta och sova tidigt idag och sova ut min sovmorgon imorgon. Samhällsprovet idag gick helt ok faktiskt fick skrivkramp så hoppas de var värt det. Håller just nu på att kolla in H&Ms sida för att beställa hem lite saker. :)
I morgon efter skolan så ska jag hem till Sara tillsammans med lissuuu och vi ska ha det allmänt mys med massa gottisar. fettosar ♥ Och i helgen ska jag till Värnamo och plugga matte, ha de fint. 
 EFTERBLIVEN
Publicerat den

Jag är så sjukt efterbliven... Jag måste börja lära mig att plugga på dagarna, skrev precis klart alla frågorna, som jag egentligen skulle gjort efter skolan... Så nu blir det att stanna uppe i ytterligare 2h till, somnade redan sent igår. Bajs på mitt liv just nu.

Sov gott mina readers! :*
DETTA ÄR JAG NU
Publicerat den

Pluggade italienskan hela kvällen igår så orkade inte skriva något inlägg, just nu sitter jag och pluggar samhäll för prov imorgon om massmedian. Hade ju ett stort italienskprov imorse, gick bättre än vad jag hade förväntat mig. 
Nu måste jag fortsätta, puss. ♥
 Give your heart a break
Publicerat den

Hejsan, gissa vad jag gör just nu? Jo men självklart jag pluggar, skriver klart min engelskauppsats skiter i några frågor och satsar mer på ett E för jag orkar inte med skiten, nästan 4 sidor nu och har inte ens läst en enda sidan av boken, eller jo 27 men fattade ingenting. Har varit så himla trött hela dagen så när jag låg och läste på svenskan så somnade jag, självklart tar mina bajsvänner bilder på mig och lägger ut på facebook, tur har man som inte är vän med sin mamma annars hade jag ju fått en utskällning haha! Imorgon så är det ingen vanlig skoldag, någon open space med alla 1or och 3or, ingen sovmorgon och slutar sent, BAJS!  
Psykologiprovet gick faktiskt bra, vill ej ha några stora förväntningar för då går det alltid åt skogen haha, typiskt mig alltid jag, alltid otur och sen med denna månaden också nej men ska sluta klaga. Ska fortsätta nu med engelskan sedan går jag över till Italienskan, puss! ♥
 
Jag på en vanlig lektion.
 DAGENS
Publicerat den

 
Tröja Vero Moda // Jeans GekåsYou're prettiest when you're happy.
Publicerat den

Åh det var riktigt länge sen jag satt vid min gamla dator haha har ju alltid suttit vid skoldatorn men när jag lyssnar på musik så är min iMacs hörtalare bäst! ♥ 
Vad har jag gjort idag? Jo jag har "pluggat" har skrivit lite på engelskauppsatsen som jag tänkte finisha imorgon och skrivit klart min svenskauppsats. Sen ikväll/natt ska jag ta tag i psykologin och plugga för jag kan inte koncenterar mig på dagen för då finns ju facebook och alla skriver och då blir allt så fucked up. Ska banne mig klara de provet imorgon, älskar psykologi!! ♥ Nej men nu ska jag ta fram kläderna till i morgon och sen duscha. 

PUSS! 
 
Min favoorit, ♥CHANGE?
Publicerat den

Åh jag har funderat mycket på att byta hårfärg bara jag att jag älskar förändringa men är jätterädd att det ska bli fult osv... Men ah får nog ta och suga på den karamellen ett tag!
 BIG MOUTH AND UGLY GIRL
Publicerat den

Godmorgon på er finisar, vaknade runt halv 9 imorse för Armina berättade något fucked up så kunde inte somna igen. Så övertalade mig själv att skriva lite på bokrecensionen så det gjorde jag efter jag har gått upp och tagit ett käk ska jag övergå till psykologin, prov i morgon känner mig redo (not).
Ha en fin söndag. ♥
 GLEE
Publicerat den

Låtar om gör mig ledsen:  
 
Glee - Everytime 
 
Glee - Mine 
 
Glee - Shake it out
 
Här bjuder jag på 3 av mina favoriter från Glee. Brukar lyssna på dessa 3 låtar om & om igen på nätterna innan och medans jag sover. Jag får massa flashbacks av dessa 3 låtarna och fäller alltid en tår när jag bara lyssnar på texten... ♥ LÖRDAG
Publicerat den

Hejsan, Vina åkte precis hem. Vaknade tidigt idag ju som sagt och gjorde engelskan och blev nästan klar med den så ska nog fortsätta med den senare. Vi har kollat på 2 filmer, först white chicks och sedan 21 Jump Street, två as bra filmer!! Men nu ska jag faktiskt vara duktig och skriva klart. 
Puss! 
 stuDYING
Publicerat den

Godmorgon mina fina, inte alls kul att gå upp tidigt för att skriva en bok analys på engelska... Men jag hinner tyvärr inte ikväll för vi ska få gäster och imorgon blir det psykologi hela dagen för har prov på måndag. Men kanske borde återgå till plugget nu så skriver jag mer senare, puss!
 
 SMILE
Publicerat den

Det var länge sen jag hade på mig ett riktigt leende på läpparna idag. ♥
 HAPPINESS:
Publicerat den

Jag är glad, livet flyter på. Ett historiaprov väntar på mig imorgonså ska ta och öva på frågorna nu, sovmorgon imorgon alldeles för bra! I helgen blir det bara massa plugg så får förbereda mig. Haft en bra dag idag lite nu extra roligt på kvällen för 2 av mina fina vänner vid namnet Sara och Lisa har gjort min kväll, tomat! 
Ha de bäst, pussar! 
 
 
 VINST
Publicerat den

Hejsan, sitter och pluggar historia just nu ska bara gå igenom 25 frågorna och kunna utantill sen så går jag över till Italienskan och sen tar jag ett tugg och sen drar jag vidare till min läsbok, ikväll blir det bara plugg! 
Som sagt idag så skulle vi spela match mot Halmstad fast jag satt på bänken var jag smått taggad, haha! Men vi vann med 3-2 helt otroligt liksom, alla trodde vi skulle förlora men icke sa nicke! Men nu har jag verkligen inte tid att skriva, ha det bäst! ♥
 
 
geeken...-
Publicerat den

Mår så dåligt, jag tänker på de varenda dag som går. En vecka har snart gått och det har fortfarande inte gått bättre, jag väntar varje dag på att något fint ska hända. Men det flyter bara på som förr, hur kan något så fint bara försvinna så fort? Jag vet inte om jag orkar detta mer, denna månaden för mig har varit så fruktansvärt dåligt och månaden har bara precis börjat men jag känner på mig att de kommer fler otursdagar nu framöver, 2012 skulle bli ett perfekt år för mig och de närmar mot slutet och jag har inte fått känna de lyckliga momentena än. Känns så sjukt konstigt att gå förbi dig och bara säga hej. Det känns helt overkligt, har haft magont i flera dagar utan att veta vad de beror på, nu vet jag, saknaden. 
 
 SKIT.
Publicerat den

Hejsan, har precis ätit nu, varit en sjukt tråkig dag. Efter skolan så spelade jag fotboll med ett par tjejer för att öva inför morgondagens match, självklart så ska det hända något för mig så mitt knä fuckade totalt. Värre än förra gången så vi åkte upp till vårdcentralen och kollade, fick en sämst läkare som jag inte förstod ett smack av. Men han kunde inte undersöka noggrant för jag hade så fruktansvärt ont så ska tillbaka om 10 dagar och se igen. Tilldess ska jag äta 3 tabeletter om dagen, men vet att det är något med ledbandet. Så nu blir det ingen träning framöver och det är så himla tråkigt för jag verkligen hatar att ligga som en potatis i sängen, men jaja hoppas väldigt snart att det bra bättre. Har ett historiaprov på fredag så håller på att plugga på det, känner mig lite säkrare nu och nu finns det lite mer kunskap i hjärnan än förra veckan. Åh vad jag verkligen vill att oktober ska gå fort, sämst månad, ingenting bra har hänt. Nu ska jag iallafall fortsätta, ha det bäst! ♥
 
PS. Dagens hiss går till min fina vän Ida Ström, vi har haft våra tider men du är fan bäst!
 
 <3
Publicerat den

Det är svårt, men jag försöker. 
 
 
 PLUGG
Publicerat den

Sitter och pluggar lite matte nu, ska ut och springa en runda sen också.
En väldig rolig måndag haha måste bara påpeka att Oktober har varit 2012 hittills otursmånad... 
Tappade min mobil på svenskan idag och hela baksidan är spräckt... JIIHOO!!
 
</3
 
 SLEEP TIGHT
Publicerat den

Godkvällens, märkte inte att klockan var så mycket. Bör nog sova nu, har inte alls gjort något speciellt idag. Åkte en sväng imorse till Elgiganten och sen handla med päronen, sen har jag kollat på film, sprungit och softat. Skulle egentligen behövt plugga men äsch... Haha! Nej nu ska jag säga Godnatt till Simon för han är anledningen till att jag sover så här sent :( åh gode Gud låt nig inte springa till bussen i morgon!

Godnatt mina fina läsare!
RUN KEEPER
Publicerat den

Precis sprungit 4,6 km lång runda och slog mitt personliga tid, så nöjd, vill tacka mitt knäskydd som hjälpte mig idag haha! Ska börja ta tag med detta nu, inget godis på vardagarna bara på helgarna och jag ska bannemig klara detta. På onsdag ska jag till Halmstad med skolfotbollen tjejerna och då ska vi spela mot Halmstad haha kommer nog bli skit kul. 
 
 
Ha en bra söndag, ÅH :(
Publicerat den

Snälla om någon kan fixa så jag får tillbaka min meny -->?
Råkade fucka hela min design och nu är den helt förstörd :(

Skriv på fb eller kommentera om ni hjärtgull kan hjälpa mig.

PUSSVÄRNAMO
Publicerat den

I Värnamo för lite shopping, hittat 2 plagg. Få se om det blir en liten haul video från förra veckans och dagens shopping. Puss
HAPPY
Publicerat den

Hejsan, sitter och snakkar skype tillsammans med mina slynor. 
Tjejafton hos Arre i morgon, en behövlig kväll tillsammans med mina fina bajsvänner.
Idag har jag varit helt glad haha vet inte varför men dagen har varit bra, efter skolan så åkte jag till Åsen tillsammans med Matilda och hälsade på våran gamla skola och lärare, riktigt kul!
Senare ska jag nog slå på en film, CSI såklart! 
 
jag & min tvilling.
 
PUSSNATTENS
Publicerat den

Nu blir det ett avsnitt av CSI och sen sova, så himla trött så är klockan är bara halv 10 och har sovmorgon i morgon, men ah gött att dra sig i sängen! 
Åh lite frukt hade inte suttit helt fel nu, persikor, nektariner, vindruvor, annans, hallon, jordgubbar åh mums...
 
 
Godnatt mina fina läsare. 
 
 
 
 PIZZA
Publicerat den

Hejsan, skolan idag har varit helt hyffsat bra.
Sov lite extra längre idag till ungefär 6.50 haha men jag hann bussen så ja jag kommer nog skita i att gå upp vid halv 7. Fick reda på mitt matteprov idag haha 2p ifrån ett E men ah räknar som ett E ändå för det var inte så farligt. Men kul att inte var den enda i klassen som fick ett F haha typ alla fick det fan. 
Samhällslektionen var riktigt intressant idag, det var en kvinna som pratade om barnkonversationen i Indien. 
Var inte med på träningsläran idag för mitt knä men ska börja träna nästa vecka igen, på onsdag har vi skolfotboll så ska vi möta Halmstad så hoppas på vinst! 
Efter skolan så hängde jag med Ludde och Johan till happy time och käkade pizza riktigt gott var det, riktigt länge sen jag käkade det.
Ludde följde mig en bit hem sen så har jag bara luggit i sängen och tagit det lugnt, ludde ringde precis på skype och hjälpte mig på historian haha åh hatar de ämnet... Men 25 frågor ska vara klart tills imorgon och själv är man på 7, prov nästa vecka också... Undrar starkt hur det kommer gå!
 
PUSS4/10
Publicerat den

Ledsen, glad, ledsen, glad... Humörsvängningar?
Kan man säga, men vad händer i mitt huvud, jag övertalar mig själv att jag inte kommer klara mig och jag vet att jag inte kommer det heller, åh detta är så svårt för mig, allt är så svårt.
Att höra att "allt kommer bli bra igen" känns inte verkligt, jo det kommer bli bra igen, men just nu känns de som att de aldrig kommer bli bra igen eller på ett tag. 
Fan för detta, fan för allt, varför måste allting sluta så dåligt, jag är så känslig. 
Jag har inte ens ord att förklara detta, detta är bland de värsta som har hänt, tro mig jag har varit med om hemska saker. Ord, meningar och allt snurrar runt i mitt huvud jag kan inte släppa detta, jag kan verkligen inte det. 
Jag var så glad för 2 dagar sen, sen vände hela min värld. Jag trodde jag drömde först och satt och nöp mig själv i armen, men det hände verkligen på riktigt! 
Inatt trodde jag att jag skulle få sova lugnt, men 4 drömmar och 3 av dem var du med i, önskar att drömmarna kunde slå in för de var 3 bra drömmar. 
Ibland känns det rätt och ibland känns det fel, att hålla in tårarna idag och säga att jag mår helt ok och att allt är bra kändes i hjärtat, ärligt nu. Jag mår dåligt och ingenting just nu är bra. 

Jag är så sjukt ledsen, har nog aldrig varit så här lika ledsen under mitt liv. Du tog verkligen mitt hjärta och slängde den på marken så den sprack i flera bitar, det kändes verkligen!
Att en bild på dig kommer upp på i min hjärnan, se dig i skolan, få ett sms av dig, prata med dig eller någonting med dig får mig att vilja le och gråta, och att se dig i skolan får mig att vilja gå till dig.
Varför känns de hela tiden som att du ska lämna mig? Varför mår jag så här fast vi umgås som vanligt? Varför känns det i magen & hjärtat när jag hör ditt namn? Varför kan jag inte sluta tänka på dig? Varför kan jag inte släppa detta? Jag vet så himla väl att det kommer inte hjälpa att jag är ledsen, men jag vill inte ha ett fejk smile på läpparna, jag vill inte skratta när jag innerst inne vill gråta sönder, jag vill inte låtsas att jag är lycklig när jag egenligen mår dåligt inom mig. 
Jag visste att jag inte skulle få ha dig i all evighet, men idag just nu känner jag att jag inte var redo för det. 
Detta kanske var de "bästa" beslutet, men nej ärligt jag vill inte ens hålla med att de var det.
Jag vill bara att allt ska bli bra igen, högst upp på min lista just nu, att må bra.
Jag har aldrig träffat någon som du, du har allt man kunde önska sig. 
Du var du, 

Och nu då? 
Jag vet inte, 
EN önska
Att få känna den känslan 
IGEN
 
 
Ni som inte vill läsa allt detta behöver inte kolla in min blogg på flera dagar nu framöver, jag vill skriva av mig, så beslutar att göra det här på bloggen.FIRST TIME
Publicerat den

Första gången på riktigt länge under mina 16 år, går jag och lägger mig nu.
Klockan 21.00 haha inte illa... Trött, sliten tjej.
Hoppas på en go nattsömn, tack för alla fina kommentarer, sms och från fb chatten. 
Betyder sjukt mycket för mig, tack mina fina små vännor! ♥
 skriver av mig...
Publicerat den

Jag orkar inte, allt känns så himla meningslöst just nu.
Jag försöker övertala mig själv att vara stark men det funkar ej, allt de negativa kommer upp i huvudet och dina ord bara snurrar runt i min hjärna. 
På något sätt känns det rätt men en del av mig vill inte släppa detta, jag mår psykiskt dåligt men vad ska jag göra? Finns ingenting som kan förändra, jag vill bara att det skulle vara som förr igen.
Jag har mina vänner och familj att tacka.
Just nu vill jag släppa allt speciellt plugget, inte ens en bok orkar jag öppna, jag orkar inte ens gå upp för sängen.
All min energi har försvunnit i tomma intet, jag är en positiv, glädjepridare tjej och jag önskar att jag kunde fortsätta vara det. 
Det kommer ta tid det vet jag, men hur länge det vet jag inte, jag vet bara att jag ska fortsätta som nu och tänka positivt. 
Idag för första gången på riktigt fick jag mitt hjärta krossat i flera miljontals delar, idag för första gången har jag aldrig mått som jag gjorde idag. 
Att gråta så det gör ont i hjärtat, att ha en klump i magen som inte vill försvinna, den känslan var jag aldrig beredd på idag, jag visste bara att en dag skulle detta hända, men inte just idag!
Jag har inga ord för hur jag känner mig men just nu vid detta tillfället mår jag faktiskt helt ok, jag tänker "det kunde slutat värre" och sanningen är att de kunde de faktiskt, jag är stolt över mig själv att ändå ha ta det så lugnt fastän hur jag mådde.
Jag måste erkänna, jag var rädd, rädd för att vara ensam, oälskad och bortglömd. 

Att kolla på dig kommer kännas konstigt, allt detta är konstigt har inte riktigt förstått allt detta än, någon gång kommer jag det, men inte just idag.
Någonstans så vill jag hoppas på att det ska finnas hopp för oss, man vet aldrig, men man ska aldrig sluta hoppas.
Jag vill känna mig glad igen, kunna le utan att mina ögon ska se ledsna ut. Jag vill vara glad och känna mig lycklig igen. 
Jag vet att jag inte har förlorat dig och det vill jag inte heller för den delen.
Ja, vad finns det mer? 
Jag skulle kunna skriva flera rader till men vad spelar de för roll, 
tom på ord, helt jävla tomt.
 ONÖDIG DAG
Publicerat den

Onödig "skoldag", vi hade orientering idag men jag kan ej springa för mitt knä så var inne i klubbstugan tillsammans med några och hjälpte till att bocka av. Det var kallt och fett tråkigt så fick man en oätbar bulle... 
När jag kom tillbaka till skolan så var Engelskan inställd så kunde åka hem men hängde med ett gäng för att käka på chili thai, sen åkte jag hem. Kunde lika väl stannat hemma idag, fettbajsonödigdag!!!!!!!
Varit så himla negativ idag men har mina egna anledningar till de så japp, annars då?
Gjort engelskaläxan, läst lite historia och sovit. 
 
 
PUSSTURN THE WORLD OFF
Publicerat den

Vill gömma mig i en låda, så ingen annan kan hitta mig.
Jag orkar inte längre...
För varje dag som går väntar jag på en förändring men det händer inget,
Jag vet inte om jag vill fortsätta,
Ingen aning,
Vill vara lycklig igen, som förr...
....... ♥ 
  
 ...
Publicerat den
VISSTE DU ATT...
Publicerat den

- Jag tycker att Cola är de vidrigaste dryck som finns, helt OK att dricka till Pizza eller om jag är med mina vänner, men skulle aldrig kunna köpa det med egen vilja.
 
- Jag verkligen ogillar en person just nu, säger en sak och gör samma sak, dubbelmoral!
 
Jag tänker på problem väldigt mycket, speciellt när jag lyssnar på depp musik.
 
Jag blir lika sur lätt som jag kan bli glad lätt. Humörsvängningar fram&tillbaka...
 
- Man kan läsa av mig väldigt lätt på vilket humör jag är på.
 
- Jag är en person som måste ha om någon annan också ha det, inte exakt likadant men något liknande typ när de gäller prylar, kläder osv.
 
Jag spelar piano typ varje dag och lär mig nya låtar ifrån youtube.
 
Jag är redan skoltrött men ska kämpa hela vägen!LÄXFRIDAG
Publicerat den

Ny månad & ny vecka, bra start!
Läxfri dag med roliga lektioner, mitt svenskatal gick väldigt bra och mitt påhitta psykologiläxa blev skit bra.
Mjo men inte så farlig måndag trots allt. Orientering i morgon men ska inte vara med p.g.a mitt knä och nej är inte någon världens mes som inte vill delta men jag kan verkligen vara med så fick en uppgift av Lassus så kommer noh blir bra. Slutar väldigt tidigt i morgon för våran engelska är inställd. 
 
PUSS1 OKTOBER
Publicerat den

H&M BASIC // ULLARED