JÄMTLAND
Publicerat den

Hej, länge sedan jag bloggade nu men har inte haft orken till att göra det men nu blev jag lite sugen på det!! Var ju en månad sedan jag bloggade men jag har inte gjort så mycket faktiskt. Har varit med vännerna, pojkvännen och jobbat. Förra fredag så åkte jag, Linus och hans familj till Jämtland!! Vi åkte riktigt tidigt på morgonen och så gjorde vi några stopp innan vi kom fram till de stället vi skulle övernatta på. 
 
 
Dagen därpå så åkte vi vidare till Björkvattnet, stället vi skulle vara på i 1 vecka det tog några timmar dit och när vi äntligen var framme så började vi packa upp och ta på oss fiskekläderna för vi skulle ut med båten och fiska. Vi fick några fiskar så det var superkul!! 
 
Första fisketuren för mig! Glatt par <3
 
Vi fiskade varenda dag, minst 2 pass om dagen. Dagarna rullade på och vi tog även båten till en annan plats för att grilla och fiska, riktigt mysigt! 
 
 
På tisdagen så bestämde vi oss för att gå ut och vandra, så vi tog bilen till stället så vandrade vi till Portfjället och har nog aldrig gått så mycket i hela mitt liv typ, höll på att DÖ! Men bortsett från det så hände det en rolig grej... Jag ramlade i geggan så skulle Linus försöka ta tag i mig bakifrån så fick han all gegga i ansiktet istället HAHA så roligt!!! Efter 1h (om inte mer) så kom vi fram och då satte vi oss och fikade och kollade på fina utsikten.
 
Ser ni hur fint det var?! 
 
1. Fina älskling som fiskar 2. Jag lärde mig att rensa en fisk (USCH) 3. Jag och min älskling <3
 

7 mycket händelserika dagar som jag är tacksam över att få vara med om, underbaraste älskling med sin underbara familj kunde inte bli bättre! Igår åkte vi nog den längsta bilresan ever, haha från 10 på morgonen till 1 på natten typ usch... Skönt att ligga i sin egen säng nu! Idag har jag börjat packa lite och imorgon ska jag fortsätta packa, på tisdag åker jag och älsklingen till Malmö för på onsdag åker VI TILL TUUURKIIEET!!! WIHO slipper vi äckliga svenska sommarväder. Nu ska jag kolla på massa avsnitt av OTH och PLL, puss på er <3
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo