LISTA
Publicerat den

Vad gjorde du igår?

Svar: Igår kom min älskling och hämtade mig vid 6 på morgonen och så åkte vi till honom, köpte nybakta frallor, åkte hem och kollade på vänner tills vi båda somnade. Sedan åkte jag hem vid fyra för att hämta min lillasyster, därefter åkte vi till Gislaved med familjen och handlade. 

Vad åt du till frukost idag?

Svar: Vaknade alldeles för sent idag så fick äta brunch som blev Max bröd, egen gjord burgare och Max sourcream and pepper sås, mums!!

 

Vilket är ditt lyckonummer? 

Svar: Har inga speciella lyckonummer så men nr 11 har alltid varit något haha och 14. 

Vilka är dina ofta använda emojis?

Svar: Dem ovan

Vilket är ditt senaste köp? 

Svar: Ett par skor.

Vad är det första du ser på hos det motsatta könet? 

Svar: Ögonen

Om du fick välja att leva i en tv-serie vilken skulle du välja att leva i då? 

Svar: Gossip girl helt klart nummer 1, allt fancy och bo i New York men även i OTH och kyssa Lucas Scott, MUMS!! 

Saknar du någon just nu? 

Svar: Ja självklart min pojkvän dygnet runt haha! Ne men mina vänner som har flyttat allt för långt ifrån mig... <3 Saknar även min släkt, är så sjukt avis på de som kan träffa sin mormor och morfar eller sina kusiner varje dag. 

Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt? 

Svar: Ehm.. haha! typ electronic? haha as osäker.... Finns säkert fler ord, kommer ej på det nu haha!

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Svar: Jag ville bli polis haha: 

Vad grät du senast åt?

Svar: Gråter åt allt för ingenting.... Ne men senast var precis när jag kollade på OTH, så jävla sorlig serie ändå haha!

Vilken tid på morgonen vaknar du? 

Svar: När jag gick i skolan vaknade vid 7 men nu när jag inte går i skolan mer så vaknar jag runt 11 typ och om jag jobbar tidigt vaknar jag 8-9

Senast 3 inkomna sms?

1. "Ja gärna"

2. ”problem med åå betala eller"

3. ”Ser dig, rätt söt”

Hur ser du oftast ut till vardags?

Svar: Typ som ovan

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?

Svar: Hemma imorgon??

Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? 

Svar: Hade nog inte brytt mig om onödiga saker, hade inte varit så känslig, mer iskall. 

Vad tycker du om ordet hen? 

Svar: Tycker det är ok, jag använder det ibland och jag anser inte att det är fel att använda det. 

Vilket språk hade du velat lära dig?

Svar: Franska och Kinesiska

Vad för sorts killar faller du för?

Svar: Jag faller för killar som får mitt hjärta att smälta och som får mig att skratta. 

Vart vill du åka just nu?

Svar: Utomlands, någonstans varmt typ Kroatien, Turkiet eller Spanien med mitt hjärta

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?

Svar: Oj långt kvar... Har frtf tid att fundera ;)

Är du dig lik nu, som du var när du var barn?

Svar: Nej verkligen inte, alla tyckte jag var ful som barn haha!
MIDSOMMAR
Publicerat den

Igår var det midsommar och den firades riktigt väl på landet med mina fina vänner. Underbara Amanda och Hallberg bjöd på god tårta, 6-kamp ocv god mat! Länge sen man hade så roligt, riktigt lyckat!! Idag är man rätt sliten så blir hemmaliggande med pojken min! 

Underbara människor <3
MÅNDAG
Publicerat den

Gått mer än 1 vecka nu sedan jag tog studenten, fortfarande överlycklig över det, och mycket har hänt under dessa dagarna. Mina kusiner från Schweiz var här på besök i torsdags och åkte hem igår så vi har haft en full späckad helg ihop! I fredags var jag hos min barndomsvän Vina för att fira hennes student, grattis igen <3 På kvällen åkte jag till älsklingen en stund innan han åkte och jobbade. I lördags var vi på bröllop som var hur rolig som helst, speciellt karaokedelarna haha! Senare mot kvällen åkte jag till älsklingen och sov där, mys! Sedan har det inte hänt så mycket mer, har jobbat och spenderat mesta tiden med Linus. Idag träffade jag saknade Felicia och var med henne sedan gick vi även till Maria och umgicks med henne. Trots distansen så håller vi fortfarandet ihop och det är jag tacksam över, världens bästa vänner! ♥
 
Underbara vän <3
 
 Bästa kusinerna <3
 
Bättre släkt och familj kan man inte ha <3STUDENT & BAL
Publicerat den

Jag överdriver inte nu när jag säger att denna helgen har varit den bästa helgen någonsin under mina 19 år!!!!!!! Studenten och balen var såååååå mycket roligare än vad jag hade förväntat mig, varit överlycklig denna helgen! 2 mycket händelserika dagar så kommer bjuda på bilder från helgens bravader! ÄNTLIGEN ÄR JAG FRI, VILKEN UNDERBAR KÄNSLA!!
 
STUDENT:
Bästa älskling min <3
 
 
Åhh finaste vännerna <3
 
BAL:
Jag och min bästa baldejt! 
 
 
 
 
 
 
 TANKAR OM STUDENTEN
Publicerat den

 
Helt ärligt så vet jag inte vart jag ska börja med... Att JAG tar studenten imorgon är så otroligt overkligt! Under dessa 2 år har mitt liv inte varit mer än ett helvete, bokstavligt! Jag vet inte hur många dagar, timmar eller stunder jag har gråtit eller fått panikattacker pågrund av all denna stress jag har fått ifrån skolan. Bara tanken att slippa all plugg och skola har varit en dröm för mig och imorgon kommer jag aldrig behöva brottas med de helvetet mer. Bortsett från all lycka och glädje inför morgondagen så har magen börjat pirra lite och tanken om "vad kommer hända härnäst?" börjar göra mig orolig... Jag har inte sommarlov efter morgondagen längre, jag går in i så kallad "vuxenlivet" där jag inte kommer få små lov osv... En sak är jag dock säker på, att jag kommer njuta av mitt liv till max och bara ta hand om mig själv. När jag står där imorgon med mössan på kommer jag vara så JÄKLA stolt över mig för att jag har tagit mig dit utan att ge upp. Det har funnits 100 tals gånger jag bara har velat ge upp och hoppa av skolan, så jag är grymt glad att jag ej gjorde det. Att få stå där tillsammans med mina fina vänner kommer vara så underbart. FYFAN säger jag bara!! USCH vad skönt att STUDENTEN är imorgon!!!!!!!