ÅRSUME 2014 DEL 1
Publicerat den

Januari: 
Hade inga planer inför nyår men hittade ett ställe jag kunde fira den med tillsammans med mina vänner. Var jätteledsen för fick inte fira den med min pojkvän då han var i Stöten. Umgicks mycket med mina vänner och Linus. Fick mina efterlängade Johnny Bulls. Jobbade även några dagar i veckan och tjänade lite extra pengar. Shoppade en massa, firade min pojkväns 19årsdag, började skolan igen.
 
 
Februari: 
Firade 5 månader + alla hjärtans dag i Halmstad med Linus. Var skoltrött som vanligt, umgicks med mina vänner och hade bara ett tråkigt skolliv.
 
 
Mars:
MIN MÅNAD!!! Blev 18 år. festade på en onsdag, var i Italien med klassen, fick mina efterlängtade linser och hade mellomys tillsammans med bambossos. 
 
 
April: 
Kom hem från Italien, hade påsklov, firade Sylle på hotellet med massa vänner, köpte min zebra jacka som jag fortfarande är supernöjd, var på påskfest i Hannas stuga, hade mys med Linus och hans familj, vädret var på topp, hade grillmys med vännerna, kunde gå barbent!!!!
 
 
Maj: 
Italienarna var på besök så vi var i Hestra och paddlade kanot med dem, hade grillkväll med dem och ordnade en lokalfest. Mådde allmänt dåligt med tanken att mina vänner + pojkvän skulle ta studenten och lämna mig.. Hade grillmys hos Maria och även hos Adam med vännerna, tog tag i körkortet och bokade handledarkursen, hade friluftsdag i skolan, hade en riktig tuff och jobbig sista veckan i månaden... Glad att allt löste sig till slut!
 
 
 
Juni: 
Tuff, jobbig men ändå roligaste månaden. Mina vänner och pojkvän tog studenten, jag fick äntligen pusta ut och ta sommarlov, älskade vädret, fick lära känna nya människor, var med i Karnelevalen, sista skollunchen med mina underbara vänner... Shoppade en massa, fick sommarjobb (!!!) Firade midsommar tillsammans med älsklingen och våra vänner i Halmstad som ägde! Började även övningsköra för första gången. 
 
 
 
Juli: 
Jobbade några underbara arbetskamrater, var i Halmstad med älsklingen och kollade på bio, firade Linus mamma 50 år med hans släkt, var i Borås med älsklingen, bodde i Halmstad i nästan 1 veckan hos Vicci tillsammans med massa vänner och Linus och festade loss, var på Samir och Viktor på Moon i Hstad, åkte till Växjö med min, Nini och Annas familj och shoppade galet loss. Umgicks med Lisa och hennes farmor en eftermiddag och hade det mysigt. 
 
 
 
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo