PÅSKLOV
Publicerat den

Ursäkta för mitt dåliga bloggande senaste dagarna men har varit stressad, trött och helt enkelt för lat för att orka skriva något. Mycket har dock hänt, jag har nämligen haft påsklov, även mitt sista lov innan studentdagen! Vi är redan i månaden april och det är helt sjukt, kändes som mars bara flög iväg...
Iallafall förra fredagen var jag i Ullared och shoppade lite till student/bal och annat onödigt skit, dock väldigt behövliga saker. På kvällen åkte jag till Felicia som då hade kommit hem så vi köpte chips och pratade hela natten och vi hade så mycket att ta igen och vi är fortfarande inte klara?!
 
 
Dagen därpå åkte jag till älsklingen och hade det supermysigt, vi lagade mat och kollade på filmer/serier och så sov jag även där. På söndagskvällen kom några killar till honom så var jag med i deras grabbkväll, vi spelade charader och med andra ord och drack en massa och hade det galet kul! Vi somnade inte förens 8 den morgonen och vi vaknade kl 16 på eftermiddag (?!). Så städade vi sedan åkte jag hem.
 
3 bilder från i söndags
 
Jobbade i tisdags-torsdagen och var ledig igår för var sjuk och idag är det värre än värst, nästintill tappat rösten... I torsdags kväll åkte jag till Maria där även Felicia och Ida var och asså vi har inte träffats sedan jul?! FATTA VAD LÄNGE!!! Så det var såååå kul att äntligen träffa dem igen och vi pratade i mun på varandra och skrattade och allt, saknat det SÅ mycket....
Världens bästa <3
 
Igår var jag även i Värnamo med Madde och Hanna, helt spontant, köpte en bikiniöverdel från H&M och hittade även en studentklänning (EN TILL) haha kommer nog hitta 10 st till innan studenten :( OCH ännu en spontan grej var att jag tog hål i örat igår?? Var drop in i en butik så skulle Madde göra hål så kände jag ba why not? Gör jag inte det nu kommer det nog aldrig bli av så nu har jag två hål i det högra örat (!!!) Dock gör det fortfarande ont som fan... Idag så ska jag och älsklingen till Halmstad för att kolla på bio, Fast and Furious 7 så håller på att kolla på 6an nu för har inte sett en enda hahaha! Imorgon blir det plugg och på måndag drar skolan igång igen....... BLÄ!
 
 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo