1 ÅR.
Publicerat den

Hemkommen från en sån underbar helg med min andra halva. I fredags eftermiddag tog vi bussen till Göteborg för att spendera 2 nätter på Avalon Hotellet. Det var nog det mysigaste hotellet jag har bott på, helt underbart var det! Fanns ingenting att klaga på förutom toalettdörren som inte ens var en riktigt dörr men som tur väl är vi bekväma med varandra. Frukosten var god, hotellet var helt stilrent och rummet var nog det bästa!! 
 
Igår så shoppade vi en massa haha stackars Linus som fick springa i alla affärer med mig och bära alla kassorna haha så sööt <3 Efter shoppingen gick vi hem och vilade en stund, helt slut var vi. Sen gick vi ut och åt på restaurang och vid nio gick vi till bion där vi kollade på Lets be cops, bland de roligaste filmerna när jag har sätt!! Hade inte tackat nej till att se den igen asså haha åh vad vi garvade!! Imorse när vi vaknade så packade vi, gick ner och åt frukost sen gick vi till tåget och åkte hem, så himla mysigt har det varit. 
 
1 ÅR med Linus känns helt sjukt, känns mer som 1 månad. Kunde inte haft ett bättre år och jag förväntar mig massa bra år till tillsammans ♥ 


NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo