FÖDELSEDAGSHELG
Publicerat den

Hej! Denna helgen har bjudit på italienskmat, rosa prinsesstårta, massa fina presenter och mys med bästa andra familjen! 
 
I fredags åkte jag till älsklingen så handlade vi lite på Ica till kvällen. När vi kom hem till honom så hade han gjort det så mysigt i sitt rum så fick jag öppna ett brev som ledde till min "present", lite skattjaktaktig haha! Jag var så insatt på att jag skulle få ett smycke av honom för han hade verkligen LURAT mig att han inte hann köpa en vit kappa till mig..... Jag har alltså lipat över detta i två veckor för den är helt slutsåld... Så när jag letade efter paketet i hans garderob så efter ett tag (har forfarandet smycke i tankarna) så säger han till mig "Leta högre upp" så går jag upp och letar SÅ HITTAR JAG EN VIT KAPPA SOM JAG HADE ÖNSKAT MIG!!!!!!!!!!!!!!! Jag blev sååå chockad och överlycklig men mest chockad haha... Kände mig så lurad :( Sen när vi skulle äta så låg det ett till paket på min tallrik och i det paketet fanns ett presentkort på Lindex från mina svärföräldrar, åååh vad glad jag blev!!!! Efter maten kollade vi på Modern family sedan kollade vi lite på TV och innan vi somnade kollade vi på Fifty shades of Grey och den var inte alls bra tyckte jag.... Helt ok bara! 
 
På lördagen gjorde vi inte så mycket, kollade på serier och myste. På kvällen fick dem gäster så åt vi god italienskmat och kollade på serier och en film som hette The Cobbler som vi hade tänkt att kolla på bio men den gick ej på bio så såg vi att den fanns på Swefilmer. Åkte hem på natten och somnade direkt och idag ska jag försöka plugga lite trots att min pluggmotivation är lååååg... 
 
Drömkappan jag velat ha sen förra året ♥♥ och söta lapparna och presentkortet 

Puss på er! <3Hanna Johansson

Vilken fin kappa, grattis! :)

Svar: Svar: ja verkligen! :) tack så mycket!
Quynh DangURL: http://hannasofi.blogg.se/


Emma

Så fin kappa!

Svar: Svar: ja verkligen drömkappan! :)
Quynh DangURL: http://emmapettersson.webblogg.se


Bella

Grattis i efterskott! :)

Svar: Svar: tack så mkt :)
Quynh DangURL: http://jennyizabella.blogg.se/

NAMN
 

MAIL


URL

Spara?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo